Tu Esti Placebo - Meditatia 1

placebo_meditatia_1.jpg

Autor: Dr. Joe Dispenza

Editura: ACT si Politon

Categorie: Meditatie si relaxare

Narator: Cosmin Sofron

An publicare: 2016

Durata: 01h 07min

20.61Lei

20 44 Lei
Cumpără

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Preturile pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Descriere

Meditatia pentru schimbarea credintelor si perceptiilor are trei parti:

Cand incepeti meditatia concentrarii deschise, veti trece de la particula la unda, de la concentrarea limitata pe care o aveti de obicei asupra oamenilor, locurilor si lucrurilor din lumea exterioara la o concentrare mai deschisa – in care va veti concentra nu asupra vreunui lucru fizic, ci asupra spatiului. La urma urmei, daca un atom este aproximativ 99,9 la suta energie si noi ne concentram intotdeauna asupra particulei, poate ca este timpul sa acordam un pic de atentie si undei, deoarece constientizarea si energia noastra sunt intrinsec combinate – faptul de a ne plasa atentia asupra energiei noastre este ceea ce amplifica energia.

In urmatoarea parte a meditatiei, veti descoperi punctul optim al momentului prezent, in care toate lucrurile sunt posibile. Pentru a face acest lucru, trebuie sa renuntati la identitatea voastra si sa va deconectati de la corpul, mediul si timpul vostru, deoarece cu cat zaboviti mai mult in necunoscut, cu atat atrageti mai mult necunoscutul spre voi. Iar daca celulele nervoase care nu se mai activeaza impreuna nu mai stabilesc conexiuni impreuna, veti reduce la tacere circuitele din creierul vostru care sunt conectate la vechiul sine.

In sectiunea finala a meditatiei, este timpul sa aduceti in discutie acea prima credinta sau perceptie despre viata voastra pe care vreti sa o schimbati. Veti fi intrebati daca vreti sa credeti si sa percepeti in continuare in acest mod. Daca raspunsul vostru este „nu”, atunci veti fi invitati sa luati o decizie cu o intentie atat de ferma, incat amplitudinea energiei asociata cu decizia respectiva sa fie mai mare decat programele predeterminate din creierul vostru si dependentele emotionale din corpul vostru. Corpul vostru va reactiona atunci la o noua minte, la o noua constienta.

Apoi, veti fi intrebati: „Ce anume vrei sa crezi si sa percepi despre tine insuti si despre viata ta, si cum te va face sa te simti acest lucru?” Apoi, sarcina voastra va fi sa treceti intr-o noua stare de a fi. Va trebui sa va schimbati energia imbinand o intentie clara cu o emotie elevata – si sa inaltati materia la o noua minte. Apoi, veti fi indrumati in schimbarea celei de-a doua credinte sau perceptii, asa ca veti repeta procesul inca o data.