Taina iubirii

taina.jpg

Autor: Mitropolitul Antonie

Editura: ACT si Politon

Categorie: Religie si credinta

Narator: Nae Alexandru

An publicare: 2015

Durata: 02h 46min

16.72Lei

16 58 Lei
Cumpără

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Preturile pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Descriere

Editurile ACT si Politon si Sophia, va ofera acum, pentru prima data in limba romana, audiobook-ul "Taina iubirii", dupa volumul cu acelasi nume scris de Mitropolitului Antonie al Surojului, pentru a va apropia de cel mai de pret lucru al omului, iubirea fata de Dumnezeu si iubirea fata de ceilalti.

"Taina iubirii" este o carte scrisa de Andrei Borisovici Bloom, ajuns Mitropolitul Antonie al Surojului si in care veti regasi patru texte care vorbesc despre modul in care intalnim iubirea, despre nevoia de iubire, despre ce inseamna aceasta, care este taina si semnificatia ei si, in final, o scurta cuvantare adresata noilor casatoriti.

Taina iubirii fata de om incepe atunci cand ne uitam la el fara dorinta de a-l poseda, fara dorinta de a-l stapani si fara dorinta de a ne folosi in vreun fel de darurile lui sau de personalitatea lui, incercand doar sa privim si ne minunam de frumusetea care ni s-a descoperit.

Mitropolitul Antonie al Surojului este cunoscut si iubit in intreaga lume atat de credinciosii ortodocsi, cat si de eterodocsii in mijlocul carora i-a fost harazit sa traiasca si sa propovaduiasca. S-a stins in 2003, in Anglia, dupa o viata slujita lui Hristos, lasand in urma o bogata opera si chipul unui arhiereu-model al vremii sale. A fost ingropat in Cimitirul Brompton, din Londra, loc de pelerinaj pentru multi credinciosi si nu numai.