Regatul piticilor - Coroana de Argint

coroana.jpg

Autor: Bogdan Pascal

Editura: ACT si Politon

Categorie: Povesti

Narator: Nae Alexandru

An publicare: 2015

Durata: 01h 37min

18.22Lei

18 07 Lei
Cumpără

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Preturile pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Descriere

ACT si Politon va recomanda "Coroana de argint. Regatul piticilor", o prima parte dintr-o poveste complet noua, conceputa de Bogdan Pascal si realizata in studioul editurii in lectura actorului Nae Alexandru.

Coroana de argint ne prezinta o noua lume mitica, eroi, aventura, talc si umor, caractere, de care copiii se vor atasa usor. In plus, vom redescoperi, prin intermediul acestei carti audio, universul fantastic al povestilor, vraja, emotia si suspansul pe care doar povestile ni-l pot transmite.

Bogdan Pascal ne povesteste ca in Regatul Piticilor, pitici care sunt marii fauritori din adancurile pesterilor si ies o data pe an la lumina sa faca negot in lumea oamenilor, este mare zarva. Camera Comorilor a fost jefuita. Paznicul Camerei, maretul Rege al Serpilor cu care Regele Piticilor avea o intelegere straveche si o prietenie lunga, nu e de gasit nicaieri.

Dupa o serie de aventuri fantastice, vraja se sparge, iar toti locuitorii captivi ai taramului sunt eliberati.

Piticilor il numeste urmasul sau pe piticul nostru, iar la incoronarea acestuia, Printul Serpilor, sarpele cel mic, ii ofera piticului o coroana de argint batuta cu perle – perlele fiind lacrimile sarpelui cand plangea de dorul parintelui sau, prizonier sub lacomia fratelui cel mare.