Povestea 5 - Visul lui Ionica

Visul lui Ioinca.jpg

Autor: Burcash, Boloban si PitiClic

Editura: Infomedia Pro

Categorie: Povesti educative

Narator: Viorel Ionescu

An publicare: 2016

Durata: 00h 16min

7Lei

6 94 Lei
Cumpără

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Preturile pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Descriere

Continut educational, distractiv si educativ. Pentru copii intre 6 si 10 ani.

Exista cel putin doua variante de a creste copii prosperi.

Prima si cea mai usoara este sa ne transformam in sponsorii lor si sa le asiguram tot ce isi doresc, fara ca ei sa fie nevoiti sa faca ceva.

A doua varianta, mai dificila, dar mai benefica, este sa-i invatam principiile de dobandire a prosperitatii si modul in care functioneaza economia si finantele.

Scopul principal al seriei de povesti de educatie financiara “Cand voi fi mare voi fi... BOGAT” este sa construiasca la copii comportamente financiare sanatoase care sa-i ajute in viitor. Sa-i invete sa economiseasca, sa aiba spirit antreprenorial si sa investeasca intelept si cu iscusinta banii, fiind in acelasi timp si generosi.

Oamenii viseaza de cand sunt mici copii, pana la moarte.

Drumul de la vise la transpunerea lor in practica este insa lung si anevoios. De multe ori chiar cei mai apropiati din jurul nostru ne aduc cu picioarele pe pamant, omorandu-ne visele.

Cu toate piedicile ce apar in cale daca avem obiective clare si ne pastram focusul, fara sa tinem cont prea mult de parerile celor din jur, in cele din urma vom izbandi.

Povestea dezvolta capacitatea copiilor de a intelege obiectivele ce apar in viata noastra si nevoia unui plan de actiune. De asemenea le arata celor mici mijloacele de crestere a unei afaceri cu ajutorul oamenilor.

Aceasta poveste il va ajuta pe copilul tau sa-si dezvolte spiritul antreprenorial.

Pentru mai multe produse software educationale cautati Colectia PitiClic. Trasaturi: *****