Povestea 1 - Recastigarea bogatiei

Recastigarea bogatiei.jpg

Autor: Burcash, Boloban si PitiClic

Editura: Infomedia Pro

Categorie: Povesti educative

Narator: Viorel Ionescu

An publicare: 2016

Durata: 00h 11min

7Lei

6 94 Lei
Cumpără

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Preturile pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Descriere

Continut educational, distractiv si educativ.

Pentru copii intre 6 si 10 ani.

Exista cel putin doua variante de a creste copii prosperi.

Prima si cea mai usoara este sa ne transformam in sponsorii lor si sa le asiguram tot ce isi doresc, fara ca ei sa fie nevoiti sa faca ceva.
A doua varianta, mai dificila, dar mai benefica, este sa-i invatam principiile de dobandire a prosperitatii si modul in care functioneaza economia si finantele.

Scopul principal al seriei de povesti de educatie financiara “Cand voi fi mare voi fi... BOGAT” este sa construiasca la copii comportamente financiare sanatoase care sa-i ajute in viitor. Sa-i invete sa economiseasca, sa aiba spirit antreprenorial si sa investeasca intelept si cu iscusinta banii, fiind in acelasi timp si generosi.

Toate resursele sunt la indemana noastra, insa majoritatea oamenilor vad in jurul lor numai probleme si obstacole. 

Cum depasim situatiile de criza pentru a deveni mai puternici si mai intelepti financiar aflam de la eroii principali ai povestii: Alexandru si printesa Generozitate.

Povestea dezvolta spiritul de economisire si chibzuinta la copii cu varste intre 5 si12 ani. De asemenea antreneaza capacitatea de schimbare si adaptare la noi conditii. Scopul povestii este sa orienteze copilul spre crearea de plus valoare in directia dezvoltarii personale si adaptarii sociale.

Mesajul cheie pe care il transmite povestea este ca nu exista resurse infinite si numai oamenii pot genera bunastarea si prosperitatea personala.

Aceasta poveste il va ajuta pe copilul tau sa-si dezvolte spiritul antreprenorial.

Pentru mai multe produse software educationale cautati Colectia PitiClic. Trasaturi: *****