Ora de Foc

Ora_de_Foc.jpg

Autor: Constantin D. Pavel

Editura: Pavcon

Categorie: Dezvoltare personala

Narator: Constantin Pavel

An publicare: 2012

Durata: 01h 06min

27Lei

19 83 Lei
Cumpără

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Preturile pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Descriere

Ce este "Ora de Foc"? Este acea ora din viata noastra de care depinde, adesea, chiar supravietuirea noastra. Este ora de dinaintea ultimei inclestari - iar dupa aceasta inclestare putem iesi ori invinsi ori invingatori!

Iti mai aduci aminte filmele in care se confruntau doua armate pe campul de lupta, intr-o batalie pe viata si pe moarte? Iti mai aduci aminte scenele impresionante in care eroi ale caror nume nu aveau sa fie niciodata aflate dadeau tot ce era mai bun in ei in atacul final? Iti mai aduci aminte chipurile pline de indarjire, de determinare, de sacrificiu ale acelor oameni? Ce crezi tu ca insemna Ora de Foc pentru ei? Ei bine, da, acea ora reprezenta, pur si simplu, diferenta dintre viata si moarte! Diferenta dintre succes si esec! Diferenta dintre a fi sau a nu mai fi!

Despre asa ceva vom vorbi astazi, despre ce anume face diferenta intre succes si esec, intre a fi si a nu fi - pana la urma, diferenta dintre a exista si a nu mai exista...

In aceasta ora pe care o vom petrece impreuna te voi sprijini sa pasesti pe calea pe care Cerul ti-a harazit-o atunci cand ai venit in aceasta lume plina de miracole!

Asculta-ma cu atentie sporita, soarbe ideile pe care ti le voi prezenta si integreaza-le in propria-ti gandire, apoi actioneaza conform lor. Fa ce trebuie facut si dupa aceea culege-ti roadele binemeritate!

Din sumar:

- Ce este Ora de Foc?

- Patru feluri de oameni

- Formula Invingatorilor

- A fi!

- A face!

- AIDA

- A avea!

- Poti si Meriti! Dar... chiar Vrei?

- Trei temeri

- Ora de Foc

- Reafirmarea

- Planificarea

- Actiunea

- Analiza

- Automotivarea

- Legamantul personal