Lorand Soares Szasz - Vanzari eficiente pentru afacerea ta

vanzari_eficiente_pentru_afacerea_ta.jpg

Autor: Lorand Soares Szasz

Editura: Lorand Soares Szasz

Categorie: Dezvoltare profesionala

Narator: Lorand Soares Szasz

An publicare: 2014

Durata: 01h 41min

195 36 Lei
Cumpără

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Preturile pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Descriere

Daca esti agent de vanzari sau director de vanzari, daca esti proprietarul unui IMM si esti implicat in vanzari, in acest audiobook vei invata sa iti dublezi vanzarile in mai putin de 6 luni.

Nu este vorba de o formula ascunsa, ci de strategii simple, bazate pe ani si ani, de studii si experienta in vanzari. Acest audiobook contine inregistrarea live a celui mai mare curs de vanzari din Romania.

Ce vei invata in cele 5 ore:

• Cum sa treci de cele mai des intalnite obiectii, gen: ,,nu am bani"", ,,e prea scump"", ,,lucrez deja cu cineva"", ,,nu avem buget"", ,,nu cunosc produsul"" sau ,,nu am incredere in voi

• Cum sa treci de orice obiectie in doar 8 pasi

• Cum sa abordezi fiecare client in functie de personalitatea lui. Daca vinzi produse sau servicii cu valoare mare, numai partea aceasta iti va dubla vanzarile.

• Cum sa pui intrebari in asa fel incat sa descoperi nevoia clientului si sa ii prezinti solutia pe care nu o va putea refuza.

• Cum sa vinzi la telefon. Vei afla care sunt cele 10 reguli simple, dar puternice, pe care le folosesc cele mai de succes companii de telesales (vanzari prin telefon) din lume.

• Stiai ca 40% din vanzari se pot pierde la strangerea de mana? Da, ai pierdut aproape jumatate din sedintele tale de vanzari la strangerea de mana. Daca urmaresti acest dvd, vei stii cum sa abordezi clientii in asa fel incat sa le creezi un prim impact memorabil.

• Vei sti ce sa ii raspunzi clientului atunci cand iti spune: „OK, interesant, o sa va contactam noi ca sa va dam un raspuns”. Afirmatie care este egal cu: „Hai, pa!”

• Vei sti cum sa treci de un „nu” categoric dat de clientul tau. Majoritatea agentilor renunta la primul „nu”, iar daca urmaresti acest audiobook vei sti ce sa spui unui client la primul, la al doilea sau la al zecelea „nu”.

• Si nu in ultimul rand, vei sti care sunt acele informatii care m-au transformat dintr-o persoana care detesta vanzarile in unul dintre cei mai buni traineri de vanzari din Romania.