Lorand Soares Szasz - 21 de metode pentru a creste afacerea ta

21_de_metode.jpg

Autor: Lorand Soares Szasz

Editura: Lorand Soares Szasz

Categorie: Dezvoltare profesionala

Narator: Lorand Soares Szasz

An publicare: 2014

Durata: 02h 25min

97Lei

96 19 Lei
Cumpără

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Preturile pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Descriere

Invata cele mai eficiente metode pentru dezvoltarea unei afaceri direct de la singurul antrenor de afaceri din Romania care a fost format in cea mai mare firma de business coaching din lume.

Seminarul „21 de Metode pentru a creste afacerea ta” este probabil cel mai bun seminar de dezvoltare a afacerilor din Romania.

O sa poti sa il asculti acasa, la munca sau in vacanta, la orice ora din zi. In acest fel o sa gasesti cele mai creative idei si cele mai eficiente strategii pentru succesul afacerii tale.

Ce vei invata in cele 3 ore:

• Ai dificultati cu echipa ta? Vei afla doua dintre cele mai puternice strategii pentru a recruta si fideliza oamenii buni;

• Vanzarile tale cresc putin, stagneaza sau chiar scad? Vei invata sa folosesti cea mai puternica strategie pentru cresterea vanzarilor, strategie folosita in cea mai mare firma de antrenori de afaceri din lume (in care am lucrat) si cu ajutorul careia am dublat vanzarile clientilor mei si firmelor mele;

• Nu gasesti strategii de marketing eficiente care sa iti aduca clienti, fara sa fie nevoie sa cheltuiesti o gramada de bani? In cadrul acestul seminar vei afla care sunt cele doua metode prin care poti gasi acele strategii prin care te poti diferentia de concurenta ta, in asa fel incat tu sa fii mai scump si totusi, sa vinzi mai mult decat ei (am aplicat aceste strategii deja in zeci de firme din Romania).

• Nu stii cum sa supravietuiesti crizelor economice? Vei afla cum sa te pregatesti pentru criza si cum sa faci fata perioadelor de recesiune economica, ba chiar sa cresti in criza.

 • Nu stii cum sa scapi de datorii, de clientii rai platnici si stres? Vei invata cum sa incasezi banii mai repede si vei gasi solutii practice pentru cresterea afacerii proprii.