Ia initiativa. Cum schimba totul asumarea responsabilitatii

initiativa.jpg

Autor: John Izzo

Editura: ACT si Politon

Categorie: Dezvoltare personala

Narator: Ionut Grama

An publicare: 2015

Durata: 04h 54min

28.28Lei

28 04 Lei
Cumpără

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Preturile pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Descriere

Audiobook-ul "Ia initiativa! – Cum schimba totul asumarea responsabilitatii" (Stepping Up), de John Izzo, aparut pentru prima oara in limba romana la editura ACT si Politon, este un bestseller care isi propune sa schimbe perceptia oamenilor cu privire la o cariera de succes, la un job bine platit si la relatii interumane fericite, generand totodata valoare pentru oamenii din jur.

Cartea audio "Ia initiativa!" a lui John Izzo arata ca nicio problema nu se rezolva de la sine si ca orice schimbare, atat in viata personala cat si in cea a comunitatii incepe mai intai prin implicarea directa, din proprie initiativa, nu asteptand ca ceilalti sa intervina.

John Izzo prezinta o serie principii convingatoare pentru „crearea unei culturi a luarii initiativei”, care permit oricui sa aduca o schimbare pozitiva in lumea noastra si sa faca o diferenta.

Încercand sa demonteze stereotipurile asociate cu inertia si cu indiferenta – nu este treaba mea, eu sunt unul singur, eu nu am calitatea de lider – autorul ilustreaza indemnul de a lua initiativa prin cateva povesti inspirationale despre curajul oamenilor simpli de a lupta impotriva curentului si de a pune lucrurile in miscare.

"Atunci cand hotaram sa facem ce putem acolo unde ne aflam, in loc sa asteptam sa actioneze ceilalti, ne simtim mai puternici si realizam mai multe. În plus, dincolo de lumea noastra personala, cele mai multe dintre problemele zilelor noastre pot fi solutionate doar prin decizia fiecaruia dintre noi de a actiona in sfera noastra de putere." - John Izzo, "Ia initiativa!"