EU SUNT Dorinte implinite - Meditatie

eu sunt.jpg

Autor: Dr Wayne W. Dyer si James F. Twyman

Editura: ACT si Politon

Categorie: Meditatie si relaxare

Narator: Nae Alexandru

An publicare: 2015

Durata: 00h 53min

15.67Lei

15 54 Lei
Cumpără

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Preturile pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Descriere

"EU SUNT Dorinte implinite" (I AM: Wishes Fulfilled) a fost numit cel mai puternic instrument de meditatie din istoria lumii.

„Va incurajez sa deveniti deschisi la ideea ca aceste sunete, atunci cand sunt insotite de propria voastra mantra EU SUNT, pot si va vor inzestra cu abilitatea de a trai o viata de dorinte implinite”, ne spune Dr. Wayne Dyer, ale carui explicatii despre aceste sunete sacre le veti gasi la inceputul audiobook-ului nostru.

Sunetele pe care le veti asculta pe acest CD de meditatie sunt rezultatul unei documentari intense in vederea reproducerii sunetelor si frecventelor asociate cu numele lui Dumnezeu, asa cum se regaseste in Vechiul Testament, tradus din ebraica drept „Eu sunt cel ce sunt”, de unde si titlul proiectului.

Rezultatul cercetarilor a dus la un program de meditatie complex, in care se foloseste un sistem numit „gematria” (derivat din antica traditie a Kabalei de a desemna numere cuvintelor) pentru a gasi sunetele care corespund cuvintelor „Eu sunt cel ce sunt”. Acestea sunt cuvintele pe care Dumnezeu i le-a spus lui Moise, atunci cand acesta L-a intrebat numele Sau.