Calatorie prin chackre

calatorie_chackre.jpg

Autor: Colette Baron-Reid

Editura: ACT si Politon

Categorie: Meditatie si relaxare

Narator: Ana Udroiu

An publicare: 2014

Durata: 00h 48min

17 62 Lei
Cumpără

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Preturile pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Descriere

Prin audiobook-ul "Calatorie prin chakre" (Journey Through The Chakras), disponibil pentru prima oara in limba romana, autoarea canadiana Colette Baron-Reid ne propune un ghid de meditatie usor de urmat, fiind totodata foarte eficient.

Cele 7 Chakre sunt dispuse de-a lungul coloanei vertebrale si influenteaza starea fizica a oamenilor, fiind instrumente utile pentru vindecare, reenergizare si echilibru fizic, emotional si spiritual.

Incepand de la prima chakra si de la piatra pretioasa corespunzatoare, si apoi urmand drumul prin celelalte sase chakre, iti vei putea elibera, recalibra si restaura centrii de putere.

"Calatorie prin chakre" sta la baza programului de dezvoltare intuitiva pe care autoarea il sustine in seminariile si atelierele sale.

”Lasa-te purtat printr-un exercitiu de vizualizare creativa, prin cele sapte trepte ale constientei in continua extindere. Incepand cu prima chakra si piatra pretioasa aferenta, si parcurgandu-le apoi pe toate celelalte, vei reusi sa eliberezi, sa echilibrezi si sa refaci acesti centri energetici, pentru a restabili o stare generala de bine a organismului, atat la nivel fizic, cat si spiritual.”