Am iubit patimirea

patimirea.jpg

Autor: Sfantul Luca al Crimeii

Editura: ACT si Politon

Categorie: Religie si credinta

Narator: Nae Alexandru

An publicare: 2016

Durata: 06h 42min

35 76 Lei
Cumpără

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Preturile pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Descriere

ACT si Politon va propune Am iubit patimirea, audiobook in lectura actorului Nae Alexandru.

„Credinciosii nu neaga niciodata datele stiintifice, dar considera ca deasupra lor stapaneste o putere superioara - Dumnezeu”. (Sfantul Luca al Crimeii)

Aveti posibilitatea de a descarca acest audiobook si de a asculta pe durata a 6 ore si 42 de minute, autobiografia Sfantului Luca al Crimeii. Aceasta va prezinta ce inseamna a infrunta valurile vietii cu armele duhului. Marturisirea sa, pe timpul uneia dintre cele mai grele persecutii anti-crestine din istoria moderna, i-a adus prigoana pe tot parcursul vietii, iar suferinta i-a fost poate singura si cea mai loiala tovarasa de drum. Astfel, dupa 11 ani de temnita si doua exiluri in Siberia, Vladica Luca scrie fiului sau Mihail: „Am iubit patimirea, fiindca minunat curateste sufletul.”

„In toate locurile unde Vladica Luca a fost exilat, traiesc si in ziua de astazi oameni care ii pastreaza o amintire plina de recunostinta. Vladica nu refuza ajutorul sau nici celor mai saraci si umili oameni, nu lua nicio planta pentru tratament si era in stare sa isi bata capul zile intregi cu copiii bolnavi si murdari de la tara.”