Redreseaza-ti nava-Exercitii

redreseaza-ti-nava.jpg

Autor: L. David Marquet

Editura: ACT si Politon

Categorie: Dezvoltare personala

Narator: Andrei Albulescu

An publicare: 2017

Durata: 02h 50min

28 08 Lei
Cumpără

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Preturile pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Descriere

Căpitanul Marquet a părăsit comanda navei Santa Fe în 2001, dar echipajul submarinului și-a continuat activitatea cu rezultate performante, bazându-se pe o structură de lucru revoluționară: leadershipul bazat pe intenție.

Audiobookul de față reprezintă instrumentul de lucru pentru parcurgerea și aplicarea mecanismelor prezentate în volumul Redresează nava!

„Excelența este atinsă când toată lumea gândește. Este un cadru de lucru ce se aplică tuturor tipurilor de organizații – de la submarine care operează în adâncul oceanului, până la corporații mari ce-și au birourile în zgârie-nori, și oriunde între aceste categorii. ”- L. David Marquet

Leadershipul înseamnă 20% cunoștințe și 80% comportament, astfel că un mediu de muncă unde fiecare individ își asumă responsabilitatea pentru acțiunile sale devine mai eficient și mai sănătos pentru toți membrii implicați. Un lider trebuie să creeze lideri adiționali, nu să atragă subordonați.

„Liderii și managerii se confruntă cu o lume din ce în ce mai complexă în care execuția precisă, munca de echipă și abilitatea talentului sunt avantaje competitive. David Marquet oferă un plan, alături de exemple reale și mecanismele de implementare.” - John Cooper (președinte și CEO la Invesco Distributors) despre Redresează nava!