Povestea neadevarata a vietii tale

povestea-neadevarata-a-vietii-tale.jpg

Autor: Bryan Hubbard

Editura: ACT si Politon

Categorie: Dezvoltare personala

Narator: Ionut Dragu

An publicare: 2017

Durata: 09h 43min

52 62 Lei
Cumpără

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Preturile pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Descriere

„Povestea neadevărată a vieții tale” oferă unul dintre cele mai semnificative progrese în înțelegerea noastră despre cine suntem, de ce facem ceea ce facem și ce putem face pentru a pune capăt tiparelor negative care ne țin pe loc. Această carte frumoasă și inspiratoare are toate caracteristicile a unei opere spirituale clasice. - John Gray, autor al bestsellerului internațional „Men Are From Mars, Women Are From Venus” (Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus)

Cred că ai propus un model cu adevărat valoros pentru creștere personală. Pe de-o parte este direct și ușor de înțeles, iar pe de altă parte are un potențial puternic și cu desăvârșire transformațional. Lumea va fi bine slujită prin faptul că ai utilizat această abordare inovativă pentru a influența mulți, mulți oameni la nivel global. - Bill Bauman, autor al „The Ultimate Human” (Omul Absolut)

Vindecă povestea durerii și eliberează-te! Bryan Hubbard prezintă o lucrare unică ce este documentată cu grijă, scrisă cu sensibilitate, deosebit de pătrunzătoare și, mai presus de toate, folositoare. - Robert Holden, autor al „Shift Happens!” (Are loc o schimbare!)

La baza acestei cărți se află o idee radicală și transformatoare: Gândul îl gândește pe gânditor.

Omul trăiește conform unei povești proprii, iar acea poveste îl modelează atât pe el cât și lumea în care trăiește. Povestea fiecăruia nu este doar o serie de gânduri care sunt urmare a experiențelor. Are o rezonanță mai profundă și mai bogată decât simpla gândire.Povestea este întreținută de o amprentă energetică provenită din experiență. Această energie mână gândurile și sentimentele, furnizând lumii dumneavoastră paleta de culori și nuanțele subtile care o determină. Amprenta poate uneori să treacă dincolo de individ către o familie sau o generație, la fel ca straturile sedimentare.