Metoda GTD

Metoda-GTD.jpg

Autor: David Allen

Editura: ACT si Politon

Categorie: Dezvoltare personala

Narator: Cosmin Sofron

An publicare: 2017

Durata: 16h 03min

73 32 Lei
Cumpără

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Preturile pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Descriere

„Sunt întrebat frecvent dacă procesul GTD poate fi tradus în alte culturi, şi răspunsul meu a fost mereu un „Da!” răsunător. Mesajul central al cărţii este atât de relevant intrinsec pentru condiţia umană, încât eu nu am întâlnit încă nicio diferență culturală — şi, sincer, niciun factor diferenţiativ de gen, vârstă sau tip de personalitate — în aplicabilitatea metodologiei. Conştientizarea nevoii pentru această metodologie şi obiectivele cărora le va servi vor fi, desigur, diferite pentru fiecare individ în parte. Dar aceasta este mai degrabă o funcţie a poziţiei sociale deţinute de cineva, a naturii muncii şi interesului faţă de autoperfecţionare decât a oricărui alt factor.” - David Allen

Premisa lui David Allen este simplă: productivitatea noastră este direct proporțională cu abilitatea de a ne relaxa. Doar atunci când mintea este limpede și gândurile sunt organizate putem obține rezultate eficiente și ne putem dezlănțui potențialul creativ.

Metoda GTD nu se referă pur și simplu la rezolvarea lucrurilor. Se referă la implicarea în mod adecvat în munca şi în viaţa personală.