Hiperintuitivii

hiperintuitivii.jpg

Autor: Heidi Sawyer

Editura: ACT si Politon

Categorie: Dezvoltare personala

Narator: Gabriela Bobes

An publicare: 2017

Durata: 08h 18min

45 24 Lei
Cumpără

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Preturile pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Descriere

Audiobookul vă ajută să vă folosiți capacitatea superioară de intuiție în orice aspect al vieții dumneavoastră, astfel încât să vă apropiați din ce în ce mai mult de sensul existenței.

„Hiperintuitivii” reprezintă ghidul dumneavoastră ca persoană Intuitiv-Senzitivă: o extraordinară introspecție a sufletului. Vă va oferi profunzimea pe care o căutați, răspunsurile care v-au scăpat până acum. Vă va ajuta să vă vindecați și vă va oferi calea pentru a vă apropia de cei asemeni dumneavoastră.

Experiența unei complicate intervenții chirurgicale prin care a trecut, a învățat-o pe Heidi Sawyer că intuiția este o credință profundă, o încredere de neclintit în lumea interioară. În acea zi care putea fi ultima din viața sa, Heidi a învățat să aprecieze faptul că starea de exacerbare a îngrijorării sau a mulțumirii, pe care o oferă natura intuitivă, nu trebuie să rămână așa: dar poate fi pusă în perspectivă. Cu antrenament interior continuu, spune ea, intuitiv-senzitivitatea poate fi o binecuvântare.